Fri för alltid

Partytanten is vinking hejdå till LA. Sista arbetsdagen idag och jag blev klar med allt som jag hade tänkt mej trots att jag försov mig. 

Partytanten is vinking hej till nytt jobb. Fick nytt jobb idag börjar den 7 januari och har garanterat jobb till den 31 mars.
De ringde ifrån eventuella extrajobbet oxå och bara kollade läget lite såhär innan ledigheten. De skulle höra av sej igen efter att den nya butikschefen börjat i mitten på januari så får vi se sen.

Var ute på stan i några timmar med Rambutan idag. mysche trevligt. fast jag fick inte särskilt mycket gjort.. handlade en bok som nån har sagt att den e bra.. vet dock inte vem som ska få den.. jaja.. det löser sej.

Att blogga eller inte blogga?

Ja, att blogga eller inte blogga... det är frågan.

Svårt val. Har nu kommit fram till att jag ska prova ett tag och se hur det får mig att må. Kanske är ett bra sätt att skriva av mig på.

Veckans irritationsmoment är i följande ordning:

-Potentiella chefer som skickar sms istället för att ringa.
-Släkt som inte hör av sig i tid om grejer man förväntas gå på så att man bokat in tvättid samtidigt och det var den enda tvättiden som fanns kvar innan jul.
-Mystiska snöhögar vid trappan mellan tunnelbanan och min lägenhet. Ingen snö någonn annanstans bara där. Den har dessutom spritts ut så att det blivit iskana precis nedanför trappan. Har halkat de senaste 3 gångerna jag gått där.


RSS 2.0