Städa,städa varje onsdag också sen till Jul för det tycker jag är kul??

Var uppe till halv tre tre inatt och städade. Det blir lätt så att jag panikstädar dan innan när folk ska bo hemma hos mig. Fick frågan av kiss-karlsson hur stökigt jag egentligen hade det innan jag började städa. Jag skulle säga att det var måttligt stökigt. Man kunde ju faktiskt se stora delar av golvet. Sen att andra troligtvis skulle kalla det bombnedslag är en annan sak. Det såg lite ut som om jag haft inbrott. Men 5 timmars aktivt städande, diskande och tvättvikande så ser det beboligt ut igen. Sen att det faktiskt tog mej nästan 8 timmar får man väl skylla på att man måste pausa lite då och då.

Jag fastnade bland annat framför dvd:n av vårat operauppspel som vi hade i våras. Det mesta lät fruktansvärt men jag var i alla fall snygg. Bästa med det hela var ända när C. dog och äntligen slutade sjunga. Herregud, vad det är plågsamt att lyssna på henne. Sötast var de tre A:na som änglar. Synd att C. var med i den ensemblen. Thore hade filmat helt fantastiskt dåligt så att man inte såg det som var viktigt under stora delar av filmen också.. haha. Han gjorde inte många rätt under den tiden man gick på Kultis.


Gårdagens löpsedel var för övrigt ganska intressant. "Bli tio år yngre på 30 minuter!" Alltså, jag vet inte om jag vill bli tio år yngre. 15 år gammal är ju inte så praktiskt när jag ska gå på systemet imorron liksom. Kan bli svårt att få köpa nåt då.  Sen skulle det vara så märkligt om jag var yngre än mina elever och tio år yngre än alla mina vänner. Nej, jag är nog ganska nöjd med min ålder.


Sitter och funderar igenom mitt karriärval. Kommer dock inte fram till nåt nytt. Satsar på sången nu så kan jag titta på andra alternativ sen. Har appropå sången blivit förkyld igen. J-la skitpissihelvetesapa! Har inte tid att vara sjuk. Fast än så länga har det inte satt sig i halsen. Pepparpeppar!


Ikväll kommer som sagt Kadett gotlänning till Kungliga Hufvudstaden, hänger med på naven och kraschar på min soffa. I helgen är det nämligen instruktörshelg ute på ön som vi båda ska vara med på. Kan nog bli kul. Ska som sagt på systemet imorron och köpa mej en flaska vin eller två.


Imorron har jag även inplanerat en indisk lunch med E och fröken rosa. Har inte träffat e sen bröllopet så det ska bli kul. =)


Nej nu tog inspirationen slut. Tjipp!


Dåliga förklaringar och dagens låt.

För att återknyta till nästsista stycket i blogginlägget som hette Magi. Så hade jag fortfarande inte fått nåt brev när jag åkte iväg till Jukkas. Glömde dock att ringa. Resultatet blev att jag ringde igår och sa att jag inte hade fått nåt brev. Hon påstod att hon hade skickat det men det kändes mest som en nödlögn för att dölja det faktum att hon glömt det. Hon skulle i alla fall skicka all information per mail direkt. I morse hade jag fortfarande inte fått nåt mail. Ringde nu på förmiddan. Då påstod hon att hon skickat mailet också och sa att hon hade problem med mailen... Även det kändes som en ursäkt. Jag skulle nästan mer acceptera om nån säger "oj, förlåt jag glömde. Telefonen ringde precis när vi lagt på.." eller nåt liknande.

Jaja, nu har jag i alla fall fått all info. Ska stå på bryggan klockan halv åtta imorron bitti för att åka ut och gå första delen av safetykursen.


Kvällen kommer tillbringas med Kumquats. Ska fixa med min dator och ladda hem lite program som jag behöver.


Dagens låt

Kapten Röd - Trasig



Eey, eey, eey, eey

Du är inte trasig, du behöver inte fixas

Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar

Nej dom vill få ditt självförtroende att svikta

Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra

Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack

Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand

Så när dom säger vi ska titta

och härma våra förebilder svarar jag dom vilka

Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'

Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar

Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar

Med människan ska man aldrig mixtra


Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej

När priset går upp kommer själen gå ner

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej

Du kan sluta o leta det finns inga fel


Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar

Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda

Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar

Ingen kan fly när idealen bara ekar

Kraven finns där vart man än vänder

Att du inte duger är signalerna dom sänder

Modetidningarna bara sprider trender

Som inte passar människan så folk mår sämre

Ändå undrar alla vad det är som händer

När vissa väljer svälten


Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej

När priset går upp kommer själen gå ner

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej

Du kan sluta o leta det finns inga fel

Vad snackar dom om, vad snackar dom om?"


Home sweet home

Nu e jag hemma från Jukkasjärvi.


Har varit en relativt lugn resa. Dan vi kom dit så åkte vi skoter upp till en liten stuga och käkade middag. Sen blev jag och Affe ganska fulla första natten, Kaptenen är däremot så hårt hållen hemma så han fick gå och lägga sig istället. Jag somnade i fåtöljen i allrummet vid typ halv 7 på morgonen, vaknade vid 10 igen gick och la mig i en säng istället och vaknade vid 11 igen då jag gick upp och städade istället.


Har traskat bakfull med en matkasse i handen över Torneälven, i solsken, på ett dåligt skoterspår så att man sjönk ner till knäna i snön med jämna mellanrum. Grillade och drack Moët och groggar en halv dag. Traskade återställd tillbaka över Torneälven utan matkasse, på ett bättre skoterspår, i skymningen. Drack lite öl och någon drink till innan vi gick till Ishotellet och valde bland 15 st "Art suites". Jag, Shannon och Affe hittade varsin favorit så vi körde sten, sax, påse om vilken vi skulle sova i. Sov sen som en gris och vaknade vid åtta tiden av att vi blev väckta av personalen som kom med varm lingondricka. Sov någon timme till innan vi gick upp. Ishotellet öppnar som museum vid 10.00 så man får inte sova hur länge man vill. Resten av den dan var mest sova och hänga innan Affe fixade skjuts åt mig in Kiruna för att hoppa på tåget.


När jag klev på tåget slogs jag av doften av militärer som legat ute i fält i några dagar för mycket. Kupédelen som jag satt i var i stort sett full av värnpliktiga på väg tillbaka till Boden från någon vinterövning som vad jag kunde höra av deras prat mestadels hade bestått av att stå post i onödan, åka vita blixten och bo i bivack. I övrigt var konversationen inte speciellt intelligent och frågan är: beror det på att de är killar runt 20 som gör lumpen, inte träffar några andra och på det sättet fördummas av sin omgivning eller beror det på att just de här exemplaren var korkade? De klev i alla fall av i boden där jag bytte tåg.


Hörde dessutom en låt däruppe som är helt fantastisk. Texten i sig är bättre än bäst och precis så som jag skulle vilja leva mitt liv. Sen e det en bra melodi och härligt gung i låten också vilket ju inte direkt gör den sämre.


Rootvälta - Vara


Gästblogger: Kan man vara kompis med städerskan...

Sitter och jobbar i lugn och ro när jag plötsligt får en känsla av att vara övervakad, jag vänder Blixtsnabbt på "AMFmaneér" och där står hon i samma skor som alltid ett par bruna slags skinstövletter som hon haft i sommras, över vintern och nu in i våren, hon är trevlig hälsar alltid och skickar alltid ut ett leende som man, ni vet besvar lite reserverat.

För man kan väl inte bli snackis med städerskan på jobbet?  Eller?

Vet att det kan låta lite hemskt men jag är inte ensam, inte här på jobbet i varje fall.
Idag så sprang "städerskan"  runt och tömde papperskorgar och sopade som dom brukar göra,  jag får ett nysanfall och slänger bak stolen nyser så högt att det gör Riktigt ont i huvudet,  nästan svimningsanfall, då kommer det...

"Prosit..det är nog någon som tänker på dig..?"

"VA"  sa jag,  "säger man så?"


"Ja" sa hon och gjorde en kommentar om att jag såg ut som en polkagris.... 
image31


Busringning??

Haha.. fick ett samtal klockan 05.22 imorse från ett okänt nummer som sen la på när jag svarade. Jag har en teori om vem det var men ska se om det händer igen innan jag drar den slutsatsen. Störde egentligen inte så mycket eftersom jag ändå varit vaken sen halv elva igår kväll efter att ha sovit i 7 timmar. Dessutom vet personen i fråga inte hur lätt jag har för att somna om, om det nu hade varit så att jag hade legat och sovit. Helt enkelt mest ett komiskt inslag i nattens blandning av filmtittande, stickande och mahjongspelande. Som sagt, det som är intressant att se nu är om det händer igen. Annars kanske det bara var någon som ringde fel på fyllan fast jag tror inte det.


Ännu mer magi

Visst är det fascinerande att man alltid vaknar om det är nåt särskilt man ska göra. Har kanske skrivit om det här tidigare. jag somnade för 4 timmar sen och ändå vaknade jag av mej själv 10 minuter innan klockan ringde. Nu ska jag in i duschen och göra mig i ordning för antagningsdagen. Om en timme ska jag gå härifrån. Skönt att det är så nära ändå. :D Nej nu ska jag sluta och göra det som jag faktiskt behöver göra.

Magi

Efter varje torsdagslektion så brukar vi lärare gå och käka på BK eller Donken. Det som är lite intressant är att oberoende av vilken tid vi går från lektionssalen så är det alltid 9 minuter tills bussen ska gå när vi kommer fram till busshållplatsen. Det slår aldrig fel.


I övrigt hade jag en jätteintressant idé om ett blogginlägg men avstår nog från det då det blir lite väl privat. Kanske berättar om 20 år när det är preskriberat men det får den som lever se.


Satt på ett ställe i en timme ungefär och ur högtalarna så strömmar ljudet av en kvinna som fullständigt massakrerar Monica Z-låtar.. Jag trodde ett tag att jag skulle dö. Så plågsamt var det.


I övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har fortfarande inte fått nåt brev från Catharina fast hon borde skickat det senast i tisdags.. Det är fantastiskt hur inkompetent en person kan vara. Jaja.. får väl höra av mej imorron och se vad som händer.


Jag och matilda hade en diskuterade handväskor i en timme igår. Eller.... Det kanske egentligen inte alls handlade om handväskor utan om karlar. Handväskor var bara en fruktansvärt dålig liknelse som blev fruktansvärt rolig om man drog den några steg för långt.. som att jag gillar svarta och luddiga handväskor.. haha..


Gnatt!


Bad dream

Hittade den här när jag letade efter nåt annat.. Hade helt glömt låten men älskar den.

Yvonne - Bad dream

Borde ha sovit för länge sen appropå att drömma. ska nana nu iallafall.. så fort jag lyssnat på låten en gång till. Gnatt!

Roligt på youtube

Jag och Nattens drottning har suttit halva kvällen/natten och skickat yuotubeklipp till varandra. Det här är det som är värt att visas.


Vi började lite lätt med en av mina favoritinspelningar av just Nattens drottnings mest kända aria.


FFJ - Der hölle rache


Jag vet att jag har hört en karl som sångmässigt håller nästan lika hög standard som Florence men jag kan inte komma på vad han heter. Får helt enkelt fråga min före detta arbetskamrat vid tillfälle.


Sen hittade jag vår tids motsvarighet till Florence.


Florence 2006 - Der hölle rache


Det där är alltså inte original Florence utan nån som är nästan (men inte riktigt) lika fantastisk som hon.


Vi bytte sedan det musikaliska mot modeller


Här,


Här


Och här


Sen blev det en blandning.


Programledare fiser i tv som sänds live


"You said cats were cute..right?"


Ännu en programledare som fiser



Mmm vi höll på ett tag.. får se om det blir fler nån annan dag.


nej föresten.. en florence till.. +nåt att jämföra med.

Florence sjunger "Où va la jeune hindoue..." ur Lakmé av Leo Delibes

Natalie Dessay sjunger samma sak som föregående sångare

Nu var det slut för nu.. jag hoppas ni njutit av den sjönsjungande Florence Foster Jenkins och jag själv hoppas att jag en dag blir lika bra som hon. ;)

Dagens I-landsproblem

Jag har just blivit bortprioriterad den här veckan av min sångpedagog. Jag är visserligen inte fruktansvärt missnöjd över att hon inte har tid med mig den här veckan då jag vet att det är många som ska förbereda sig för sökningarna i nästa vecka men det är lite irriterande med tanke på att jag är bortrest nästa vecka sön - ons och måste jobba heldagar de två dagarna som är kvar av veckan + att jag tror att jag måste ut till ön och gå en kurs nästa helg vilket resulterar i att jag i stort sett bara har tidig kväll torsdag för eventuell lektion nästa vecka. Å andra sidan kanske man står först i prioriteringslistan nästa vecka så att det inte blir några problem. Jaja.. Dagens i-landsproblem.


Gästblogger: Min bil gråter...

Snö, ja kokos  varför kom snön, Imorse när jag kom ut genom dörren till parkeringen hörde tårarna,

"jag fryser, jag blir smutsig, jag kommer inte kunna ligga i ytterfilen i 120 och visa upp min vackra blå glans och flirta med lite Sexiga Volvo C30..påväg till Upplands Väsby.!

Ja må vara en -98 men jag har en bra bit över 100 kusar under huven, "

Jag bifogar en bild från mina glansdagar innan snön kom, nytvättad, nydammsugen och vaxad till tusen...tsss


/Volvo V40

image30

mmm... havregrynsgröt...

vaknade för sent idag igen. otippat. Låg och läste till ett inatt . Jag kunde liksom inte låta bli. 

Jag tycker f.ö. att det är taskigt att man när man vaknar kraftigt försenad och tittar ut genom fönstret möts av snö.. Vaffan! det ska vara vår nu. jag har ju till och med övergått frön höstjacka till vårjacka. Vinterjackan hängde jag in i garderoben 1 mars så den är ute ur leken sen länge. Fast jag har insett att den kanske måste hänga med upp till Jukkasjärvi. beroende på vad det ska vara för väder. Resan dit upp tar föresten typ 20 timmar med tåg. Vore det inte så j-la mycket dyrare med flyg hade jag flugit upp. men när det kostar 3-4 ggr så mycket så är det inget jag har råd med. jaja.. nu ska jag äta klart min havregrynsgröt och komma iväg till jobbet. Hepp!

Poliskontroll

Tittade av en händelse ut genom vardagsrumsfönstret och såg det här.

image28image29image31

Poliskontroll precis utanför fönstret helt enkelt. För övrigt är det kanske dags att putsa fönstren. Har ju inte gjort det sen jag flyttade in för snart 2 ½ år sen.

Den lediga dagen

and on the second day she rested. Ledig idag.

Planen för dagen så ut så här:

09:00 Vakna
09:10 Frukost och städa i köket
10.30 Öva och städa i vardagsrummet
12:00 Lunch och fortsätta städa köket om det behövs
13:30 Öva piano och fortsätta städa vardagsrummet om det behövs
14:40 Hopp och lek
15:30 Läsa teori
16:00 Gå iväg till träningen
17:00 - 18:30 Träna
19:00 Hopp och lek igen

Vad jag har åstadkommit idag.. öh.. jag har tjuvstartat lite på 14:40 skulle man kunna säga. hopp och lek är jag riktigt bra på helt enkelt. jo jag klarade ju av det jag skulle göra vid 9:00 också. Sen har jag surfat, läst folks bloggar suttit lite på facebook, pratat lite med Mr.onoff och sådär. Ska hälsa på på sjövärnsgatan ikväll efter träningen är planen.

Oscar, jag ska föresten be att få påpeka att mitt huvud är jätteklokt så det där får stå för dig. ;) Sen att jag kanske inte använder huvudet ibland är en annan sak.

Gästblogger: Tomt skrivbord lika med tomt huvud?

image30

Då kan man ju undra hur mycket som får plats i en person´s huvud.(ett + i kanten till den som kan se hur många telefoner som finns på mitt skrivbord?)

Tänkte ge en kort presentation av mig själv:


Carl Oscar Green  född på det glada 80-talet och uppväxt på söder.

Bor i dagsläget vid globen och är sambo med 2 killar..inte lika illa som det låter,
jag har Trisse 10 år Mörkhyad och sover som oftast i min säng på nätterna men gömmer sig så fort jag får främmande.

Sen har vi 2 Meter Kim, från Metropolen Motala som sover på soffan nu medans han letar lägenhet.

Jag har nu mutat in mig på min favorittjej Kokos Blogg  detta för att jag och Kokos är lika på många sätt, ett av dom är att vi från tid till tid kan vara lite dåliga på att uppdatera våra bloggar.

Så varför inte slå våra inte så kloka huvuden ihop och fylla i mellan bloggmissarna!

Hoppas det kommer att smaka och glöm inte att det är Lillfredag idag

/Oscar


Jag ska få be att presentera

Mr.Onoff som kommer att vara gästbloggare här på bloggen när andan faller på eller när han tycker jag har gjort nåt korkat. haha. Mor onoff är en man i sina bästa år som bor på sjövärnsgatan 4 med Trisse och flickvännen aka toaborsten(sagt med kärlek). Hans liv består av jobb, dyka i thailand med flickvännen, thaiboxning och just för tillfället att klara av en svensk klassiker tillsammans med Tott.


Analysvecka och lite annat jox

Nästan en vecka utan blogginlägg, om man inte räknar bilden som jag la in igår för att visa Rambutan tapeten jag har tänkt mig i vardagsrummet, och ändå hade jag kanske behövt skriva. Har den här senaste veckan tänkt väldigt mycket på saker som kanske i vissa fall varit problem en längre tid men som jag inte insett vidden av förrän nu. Allt det här tänkandet har resulterat i frustration, irritation och någon form av minidepression. Vad det är som har åstadkommit de här känslorna är dock nåt jag väljer att inte nämna här och det är av den anledningen jag inte har skrivit på en vecka. Jag har haft mycket att tänka på men ingenting som jag ville skriva om. Det man kan konstatera av det här är också att analyserande mår man bara dåligt av och att jag ska försöka låta bli det ännu mer i framtiden.


I lördags skrev jag högskoleprovet. Hade inte satt upp något som helst mål men hoppades väl att jag skulle hamna ungefär runt 1,6/1,7 eftersom det var där jag hamnat när jag gjorde det på nätet. Fick i alla fall 97/122 vilket borde vara 1,6 eller 1,7. Jag ligger precis på gränsen tror jag. Det som gjorde mig mest irriterad är att den del som kom 2 ggr var NOG-delen och av de två delarna så var det den som kändes betydligt sämre som räknades. :-S


Annars har jag suttit framför datorn mest samt varit en sväng hemma hos mor. Bokade även biljetterna upp till Jukkas i fredags så nu blir det åka av. På söndag smäller det i alla fall.


På lördag är det antagningsintervjuer vilket alltid är lika kul. Intervjuer ska ju för första året göras även till de andra skolorna och sammanställas hos oss vilket säkert kan resultera i lite allmänt kaos, men det blir nog spännande. Efter förra årets antagningar så hade vi ju en liten spontanfest som jag faktiskt inte kommer ihåg allt av så den var nog lyckad. Får se om det blir nåt liknande i år. =)


I övrigt måste jag och Kumquats försöka få till att träffas eftersom det har gått ganska dåligt den senaste tiden. :( Saknar min Kumquats. Även om vi pratar i telefon några ggr om dan.


Nej nu får det vara nog för en stund. Känner mig inte särskilt fyndig den här veckan så det kommer säkerligen att bli en hel del tråkiga inlägg.


tapet till vardagsrummet??

image27

Matias Kupiainen

Coolt som satan


Mässmail och tankar om organisationen

Idag vaknade jag sent och kom till jobbet ännu senare. Det är bara att inse. Jag är en dålig människa. Roade mig med att skriva ett långt mail med idéer till mässmonter och sen jag väl börjat jobba har jag suttit och kopierat saker från ett papper till ett annat. Det är ju ett fantastiskt skojigt jobb man har. NOT!

Idéerna till mässmonter började jag tänka på igår natt när jag egentligen borde ha sovit för länge sen. Min vana trogen skrev jag då ner de i mobiltelefonen för att sedan skriva ett A4-långt mail med mina idéer. Stackars pojkar, inte lätt när jag får idéer. Blir mycket att läsa då.

Oftast när jag får idéer så gäller det en fest eller nåt som jag själv anordnar och då behöver jag inte prata med någon annan än Kumquats om det vilket brukar ske direkt. Hursomhelst så är det ju faktiskt definitivt dags för en uppryckning på mässfronten. Tråkigare monter får man ju leta efter.


Har tänkt lite på det här med förändring inom organisationen. Vissa människor känns det som att de tycker att all förändring är av ondo. Jag har mer och mer börjat inse att vi åstadkommer ju fortfarande bra elever trots att organisationen inte alltid funkar som den ska. Sen kan man ju tycka att med tanke på hur länge man har hållit på där ute på ön så borde arbetet ha effektiviserats men det kommer ju alltid nya människor med nya idéer. Problemet kanske då som sagt snarare ligger i att man vill att allting ska vara som det alltid har varit. Men samhället är inte ens likadant nu som det var för snart 10 år sen då jag började så varför skulle den här organisationen vara stillastående? Om man ser det som att alla SC, KC, instr och förm. inte varit lysande genom åren och man ändå vet att ur en del av de årskullarna som kanske har haft "otur" med bef.lag så har det kommit väldigt många bra elever. Jag har svårt att se att en specifik person alltid är orsaken till problemen. Visst kan det vara så att en person är orsaken ibland men jag tror ofta att det är en mix av oförstånd, missförstånd och en brist på kommunikation på alla nivåer. Om alla var ärliga mot varandra och sa vad de tyckte så tror jag att många problem skulle lösas innan de tog de jätteproportioner som de oftast får i den här organisationen, där det alltid är nära till myteristämning.


Oj, vad förvirrat det där blev. Jag antar att det jag egentligen försöker säga är att allt när det gäller arbetsmiljö är subjektivt och det som är fruktansvärt för en person kanske inte är någonting som någon annan tänker på.


Nu ska jag jobba lite igen. Men mitt huvud är för tillfället fyllt av tankar om både det ena och det andra så det kanske kommer nåt mer inlägg senare under dan.


Preliminärt jobbesked och effektiva sätt att bli av med telefonförsäljare

Fick ett preliminärt besked om att jag får jobba på ön under första perioden idag. WEEE! bara hoppas att det blir så.I såfall blr det Fk och långsegling under typ 10 dar med barnen som gäller. Menmen.. med det här bolaget så vet man ju aldrig. Hoppas att man kan få svar från SC på 2:an oxå om det är så att man eventuellt får jobb då eller inte.


Annars fick jag reda på att min bror var tvungen att avliva sin katt idag. :( ingen höjdare.

Pratade med Sjukgymnasten nyss samtidigt som det ringde en telefonförsäljare. Vi (jag och sjukgymnasten alltså, inte jag och telefonförsäljaren) började diskutera hur man gör när det ringer telefonförsäljare. Sjukgymnasten berättade då att hon brukade säga att hon inte var hemma.


Rrrrrrrrriiiiiing

- Anna
- Ja hej jag ringer från blattenblaha jag söker Anna?
- Hon är inte hemma. Hejdå

Klick


Är de så korkade så att de inte lyssnar första gången man säger vad man heter så får de skylla sig själva. Själv brukar jag låta de prata en stund utan att säga nåt för att sedan säga jag är inte intresserad och lägga på.


Uppsalahelg och resan som aldrig blir bestämd.

Oj... nu har det inte bloggats sen i fredags. under helgen så har de försökt att göra om blogg.se och flytta grejer och ha sig. Det gick tydligen dåligt eftersom det skulle ta en natt, tog 50 timmar och det slutade med att allt blev tillbakaflyttat.. som jag har förstått det. Jaja.. skit i det.


I Lördags var det Uppsala som gällde. Kumquats och Karlskroniten bestämde sig till slut för att inte hänga med vilket var trist men sånt är livet. det var iallafall väldigt kul och det skrevs ner en hel del citat varav det bästa nog var "Det går inte att få upp den efter nio" som Kanin sa om ytterdörren. Själv tror jag visst att det gick att få upp den med hjälp av porttelefonen efter 9. Jag tror bara att Kenneth som stod utanför ringde direkt ifrån mobiltelefonen till hemtelefonen istället för att ringa från porttelefonen. haha.. men det är bara min teori. Han var ju trots allt så där full som bara Kenneth kan vara. Vi käkade japanmix och lyssnade på massa spattiga LP-skivor som Anne hade i sin samling. Det blev utgång och vi roade oss med att stå i kö i en timme typ för att komma in på det stekigaste stället i Uppsala men med tanke på att det var lika lång kö till alla ställen så spelade det nog ingen roll var vi gått. anledningen till att vi gick dit överhuvudtaget var för att nån kompis till Kanin skulle dit och sen var Fru Kenneths bror Greven där. Vi kom iallafall in till slut och skakade rumpa i 1 ½ timme innan de stängde, en timme tidigare än vanligt, pga sommartiden. Efter en sväng förbi Firman för att plocka upp Anne, Brolin och Charlie och sen via BK så hamnade vi till slut på Brolins arbete och käkade BK och drack kaffe. Jag fick med mej en drös pennor därifrån, dock inte kastade på mej som förra gången, som jag ska ge ut till berörda parter.. dvs. Kumquats och Sjukgymnasten. Taxiresan hem från stan så var Brolin hyffsat pinsam och sa en massa korkade saker. menmen.. sånt e livet.
Söndagen var en skön bakisdag och det slog mig när vi satt i deras vardagsrum att vi höll på att bli vuxna. En väldigt läskig tanke men allt kändes helt plötsligt så vuxet.


Jag har funderat på att skaffa en ny blogg där man kan lösenordsskydda vissa inlägg. Har funderat på det ett tag och kommer nog att fortsätta fundera på det en stund till. Det känns som att vissa saker jag vill skriva här skriver jag inte för att alla kan läsa dom och det är lite för privat eller elakt. Då kan man ju å andra sidan konstatera att om jag inte kan stå för det så ska jag väl ändå inte skriva det.


Jukkasjärvi blir troligtvis uppskjutet en vecka. men man vet aldrig. Kaptenen och Guernsey vill vänta en vecka så att Engelsmannen också är där när vi åker upp. Får väl se helt enkelt. De har lite svårt att bestämma sig känns det som.


Gårdagen bestod av jobb och styrelsemöte följt av klassisk donkenmiddag. Sen pratade jag med Kumquats en lång stund  och kom på precis när jag släckte lampan att jag ju faktiskt inte skulle jobba idag. Så idag sov jag länge och nu ska jag iväg och ha sånglektion. Tjipp!


RSS 2.0