Kokos får nästan en hjärtinfarkt..

Höll nyss på att få en hjärtinfarkt. Jag kommer aldrig mer ha fönstret öppet!! Jag hade just en SJUKT stor nattfjäril inne i mitt rum. Jag funderade ett tag på att sova i hallen innan jag lyckades döda den.. Det finns nog inget här i världen som jag har en lika ologisk skräck för som Nattfjärilar. Jag vet inte var den har kommit ifrån egentligen heller men jag kan inte sova i ett rum där det finns ens världens minsta lilla nattfjäril. Det går bara inte.


I övrigt måste det ha sett sjukt roligt ut utifrån om nån skulle ha sett mig. Naken springandes hysterisk runt i lägenheten flyttandes på grejer och ståendes på en stol för att i nästa sekund kasta mej av stolen igen och rusa ut i hallen. Allt detta med en hoprullad tidning i handen buren som om det vore både svärd och sköld som skulle skydda mig från den onda nattfjärilen.


På landet med internet.. märkligt

Jah.. tillbaka från jobbet på ön sen en vecka. Jobbet gick bra med bara några irritationsmoment och allmänna problem. Som vanligt alltså. Barnen var som barnen brukar vara, flärpiga och pratiga. Festandet var det dåligt med. Fast vi hann med två temafester, en internationell afton samt avslutningsfesten som det var skotskt tema på.





Nu är jag ute på landet där vi det här året har internet på grund av att mosters sambo jobbar härutifrån. Här är det iallafall soligt och relativt varmt. Nej roligare än så här är jag nog inte för tillfället.

Tjipp!

RSS 2.0