Deklarera?????!

Somnade halv 11 igår. Vaknade kvart i åtta. Och ändå är jag trött som en gnu. Känns inte riktigt schysst att jag är lika trött oberoende av om jag sovit 4 timmar eller 9.


Intranätet på jobbet är totalt värdelöst, man hittar ingenting vettigt och en j-la massa om frukostfralla. Så nu var jag tvungen att skicka iväg ett mail för att få en grej som borde ha legat bland blanketter på intranätet. Jaja. Livet är hårt.


Jag är inne i en tråkig period nu efter några dagar på toppen av min fyndighet. Men snart är det helg och då blir det vila och partay! Kumquats och karlskroniten håller på och velar fram och tillbaka med om de ska med till Oupsalla eller inte. Jag hoppas på att de hänger på i alla fall. =) En Kokos utan Kumquats är en lite tråkigare kokos, om än bara väldigt, väldigt, väääääldigt lite tråkigare. Kom på att man ska ha någon slags alkohol till helgen också. Får se hur jag löser det. Kanske får handla imorron på dan tillsammans med alla andra icke planerande själar.

Måste komma på vad jag ska ha på mig också men det löser sig nog som vanligt. Hm... det stod iofs ingenting om kläder på inbjudan så jag kanske helt enkelt kan strunta i det.



Satt på T-bananen här om dan på vägen från sångpedagogen. Det var en av världens mest irriterade tunnelbaneförare som körde tror jag.
"Det här är ett extrainsatt tåg mot Högdalen. Använd alla dörrpar vid påstigningen så går det mycket fortare. Gå så långt in i gångarna som möjligt. Det kommer 4 tåg precis bakom med mindre folk på för er som bara ska till Gullmarsplan."
Han sa det med en sjukt irriterad röst, exakt likadant, vid varenda station. Det som dock fick mig att le var att han sa mindre folk. Var på jag, som är min fars dotter, genast tänkte. "Hm... pygméer?" Det stod i tidningen någon gång i forntiden (läs på 70- eller 80-talet) att det skulle köra mindre bilar på skeppsbron. Min fars reaktion var "Bara Fiat och andra småbilar då alltså?"



Har just haft ett timslångt samtal med min partner in crime i Holland. Under tiden vi pratade så damp hennes deklaration ner i brevlådan och då kom vi så småningom in på det här med att man borde ha en kurs i att deklarera i gymnasiet. Det är något jag tänkt på tidigare. Man borde inte bara lära sig att deklarera utan även andra saker som har med boende och levnad att göra. Det skulle vara ungefär som hemkunskap fast med mindre matlagning och städning och mer budgetplanerande, deklarationer och kanske en flukt på pensionssparande.


Pratade även typ 45 minuter med Fröken rosa. Det verkar som att det här är dagen då folk vill prata i telefon. Jag och rosa pratade i alla fall bland annat om att tvingas välja mellan vänner. Exempel på scenario: Du har två kompisar som blir ihop och sen gör slut Den ena eller båda parterna kan sen inte vara i varandras närhet ens en gång. Vad göra?

Min och rosas inställning är att inte välja sida. Att alltid bjuda båda när det är fest men givetvis säga att den andra personen kommer komma men jag vill väldigt gärna att du också kommer.

Det finns givetvis olika varianter av frågeställningen. Behöver ju till exempel inte handla om ett kärleksförhållande som går i kras utan om två vänner som helt enkelt blir fruktansvärt osams. Vad det än handlar om så tycker jag inte att man ska behöva välja. Om någon skulle tvinga mig att välja sida i en sån här situation så tror jag att jag seriöst skulle börja tveka till vår kompisrelation.


Jukkasjärvi nästa!

Nu är det klart att jag, Kaptenen och Guernsey åker upp till Jukkas och hälsar på Affe. Vi åker upp den 6:e och hem den 9:nde troligtvis. Ska kolla med chefen om det funkar att jag gör som jag tänkt först bara innan jag bokar biljetterna. Affe hade tydligen pratat med Fläkten också så han kanske också skulle hänga på. Det är då själva fan att vi aldrig lyckas samla ihop oss alla på samma ställe. Matilda har varken tid eller råd att åka upp antar jag.


Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag kommer ivä till jobbet tidigt imorgon bitti. Det fånigaste med i morse var ju föresten att jag faktiskt vaknade i tid men att jag liksom inte kom upp ur sängen förrän det var nästan försent.


Piggelin



Hej och hopp vad pigg man är. INTE.

Lunch??

Photo-0760.jpg

Här är ett klipp..

Här är ett klipp där La Boule är med i en halvsekund ungefär runt 0:45. sen såg jag en människa jag kände igen 1:00 inkletad i vad som ser ut som mjöl och vatten.

Sumo, slå i Gonggongen!

Igårkväll under styrelsemiddagen så kom vi av någon anledning in på fångarna på fortet och jag fastnade på att jag inte kom ihåg vad Gunde kallade han som slog i gonggongen. Ett helt gäng börjar då envist säga att han heter Sumo vilket jag i mitt inre känner är helt fel. Efter sju sorger och åtta bedrövelser och lite snabbt googlande lyckas jag hitta en sida där det står och skriker högt och tydligt ut "LA BOULE!!" över hela restauranten. Vissa vägrar fortfarande inse att det är så han heter men det struntar jag i för det är dom det är fel på och inte mig. Haha. Så fort jag såg det så kom jag ihåg det. Det var som att en liten film spelades upp i huvudet där Gunde vänder sej om mot gonggongen och säger "La Boule slå i gonggongen."


Tycker det börjar bli dags att få ett svar på om man får jobb i sommar eller inte nu. Tar ingenting för givet när det gäller MG.

2004 sökte jag men fick inte jobb för de fick för sig att jag inte gått LK. Bara för att kursen gick i världens ände aka Karlskrona istället för på MG så innebär ju inte det att jag inte har gått den.

2005 fick jag däremot jobb, synd bara att jag mådde som en amöba just då.

2006 fick jag inget jobb igen, då fick jag ju å andra sidan åka ner till Könsön och ta hand om ryssar istället och det var ju också en upplevelse.

Förra året fick jag så jobb igen och seglade runt i Stockholms skärgård i några veckor.

Vad jag med det här uppräknandet ville påvisa var väl att det är lite som ett lotteri det här med om man får jobb på MG eller inte. Ska väl gå några kurser så jag kan bli instruktör så borde det förhoppningsvis bli lättare att få jobb sen.

Ska i alla fall ringa RF idag och kolla vad som händer. Det är egentligen märkligt vad ivrig man kan vara att jobba dryga 12 timmar om dygnet och tjäna 350 spänn om dan, husrum och mat.


Pizza! Om magen själv får välja....

(Här är gårdagens inlägg som hade återskapats av word. Alltså läs i förrgår istället för igår osv.)


Igår bestod mitt näringsriktiga intag av föda av 2 stora glas vatten innan jag åkte hemifrån, så att jag inte skulle dö på vägen till Gullis, följt av 1 liten Chai latte (hur fånigt som helst) och 1 liten juice till frukost. 8 oreo cookies till lunch och sen ett mellanmål vid 16-tiden, då jag höll på att dö, bestående av en scones med lite Cream cheese och marmelad. När jag sedan var på väg hem så sa min mage av någon outgrundlig anledning att den var sugen på riktig mat. Specifikt så sa den att den var sugen på ris och korvstroganoff. Efter att ha varit inne på konsum vid tunnelbanan och sett att deras färdigrätter med ris och korvstroganoff var slut så började den allt eftersom vi närmade oss ica, pizzerian och hemmet ändra sig och funderade nu på pizza. Jag kollade ändå på ica för att se om det fans ris och korvstroganoff där men det gjorde det inte. Så jag gav efter för magens krav och köpte en pizza som sedan åts upp på mindre än 10 minuter.


Pizza! - om magen själv får välja.


Just det Chai latte. Det är ju egentligen ganska fånigt och egentligen inget jag vill ha på morgonen men eftersom stället jag brukar köpa frukost på har ett erbjudande där man får en liten valfri latte, en liten juice och en scones med pålägg så känns det lite oekonomiskt att köpa en stor juice och en scones för mer pengar. Hur som helst så är det väl egentligen inget fel på Chai latte men det är lite för sötsliskigt för att dricka på morgonen. Problemet är ju att det är den enda sortens latte jag dricker eftersom jag inte tycker om kaffe, så jag har ju inte så mycket val. Sen undrar jag lite hur de tänker när de gör ett erbjudande som innebär att man får två muggar att bära på. Hur många människor har 3 händer när de rusar runt i Stockholms kollektivtrafik? För det är ändå ett café som säljer mest till folk som tar med sig. Och det känns jättefånigt att ta med sig en sån där mugghållare, med plats för två take away-koppar, på bussen. Nu är jag ju tvungen att göra det ändå eftersom jag trots allt inte har två händer till muggarna och en till busskortet. Hmmm.. kanske helt enkelt borde sluta vakna så sent på morgnarna och äta en onyttig grötfrukost hemma istället.


Dagens i-landsproblem: att få händerna att räcka till för två muggar och busskortet.


Igår satt jag framför datorn hela kvällen. Roade mig med att kopiera över ett 20-tal av mina cd-skivor till datorn. Det blev en härlig blandning av Skunk Anansie, Roxette, Jesus Christ superstar, Lauryn Hill, buddy holly och lite annat. Pratade även i feletånen med Sjukgymnasten en stund. Hon konstaterade att hon är uppbokad på kvällar och helger till nånstans efter midsommar typ. Hon har helt enkelt blivit ungefär som jag var under en period för inte alls länge sen. Nu försöker jag ju i alla fall låta bli att planera, även om det är svårt.


Totalt mörker

Igår när jag precis höll på att avsluta ett blogginlägg i längdkategorin A4 så gick strömmen i hela centrum och blogginlägget försvann med strömmen. Får se om jag orkar skriva om det eller inte.

Igår hade jag iallafall sånglektion. Vi diskuterade hur jag ska gör med sökningarna och åt vilket håll vi ska jobba för tillfället. Jag fick även stå och hålla för öronen och sjunga samtidigt vilket kändes extremt märkligt. Man styr ju ändå sin röst efter hela upplevelsen av den eller jag gör iallafall det. Det hela resulterar i att jag håller i och styr när det enda jag egentligen behöver göra är låta stämbanden jobba fritt eftersom de faktiskt vet vad de håller på med.  Oj, nu blev det flummigt sångsnack..

Annars så var det styrelsemiddag vilket var väldigt trevligt. Massa god mat, lite öl och vin och sen avslutades det hela med lite ren vodka och gitarrhjälte på 21:a våningen i skrapan innan jag insåg att "Nej, nu måste jag ju faktiskt åka hem om jag ska komma upp imorgon igen."

Annars så verkar det som att Kumquats inte hänger med till Oupsalla på lördag vilket är trist men det kommer fler tillfällen. Jag ska ta med mig Anna och Matilda istället. För de som inte vet vilka Anna och Matilda är så följer här en förklaring.

Anna och Matilda är från början 2 väldigt timida flickor varav den ena var ihop med Annes rumskompis på djäknegatan när det begav sig. Anne och hans rumskompis hade en stor fest på nyårsafton för några år sen dit det kom sjukt mycket folk varav de kanske kände hälften eller så. Under kvällen spilldes det rödvin över hela bordet, kräktes i Annes säng och utanför fönstret, spilldes en halv hink vatten på Kanins matta och på morgonen när vi alla vaknade så var det för att konstatera att golvet var klibbigt och att det låg japanmix upplöst i öl på sina ställen. Allt detta skylldes, utan deras vetskap, på Anna och Matilda som givetvis hade varit mest städade under hela kvällen. Sen dess så skylls allt som spills och allt som går sönder på en fest på Anna och Matilda, som liksom alltid lyckas smita in utan att nån ser det. T.ex så har de vid det här laget spillt ganska mycket rödvin på min vardagsrumsmatta samt haft sönder glasrutan mellan köket och hallen.

Gud vad jag känner mig tråkig idag. jaja det går väl förhoppningsvis över. Imorgon är det fredag och sen är det ju Oupsalla som gäller.

Affe ringde mig igår. Tyvärr missade jag att han ringde och sen ringde jag upp och då svarade han inte och sen ringde han upp och då missade jag det igen och märkte det inte förrän jag just skulle släcka. Tydligen ska Kaptenen och Guernsey antagligen upp till Jukkas mellan den 6 och 9 april. Och det låter ju som en strålande idé. Ska kolla med dom hur dom ska ta sig upp dit. Kaptenen pratade ju om att bila upp senast och det vore väl det billigaste alternativet om än det jobbigaste för honom själv eftersom jag inte har nåt körkort och jag inte vet hur det funkar med Guernsey om hon har ett australiensiskt körkort. Ska se om jag kan jobba 2 dar en vecka och 4 en annan också annars får jag åka upp den 5:e på kvällen och hem igen den 8:nde.

Det är tur att man har njure...

Jag laddade över alla bilder från min kamera till datorn inatt när jag kom hem också. För det är ju en intelligent sysselsättning klockan 3 på natten när man ska gå upp igen 4 timmar senare. Inte nog med det. Jag började dessutom lägga upp bilderna från festen i torsdags på nätet vilket gick aplångsamt och när jag nu på morgonen tittade på dem så insåg jag att eftersom jag inte vänt på en del bilder så var det lika bäst att radera och göra om allt vid ett senare tillfälle då jag är nykter.


Jag vann en budgivning på Tradera i helgen också så snart kommer det hem en splitter begagnad minidisc hem till mig. Det säljs ju inga nyproducerade längre så det var bara att ge sig ut på begagnatmarknaden och leta. Anledningen varför man som människa i dagens ipod-samhälle köper en minidisc är för att alla mp3-spelare har kasst inspelningsljud. Till och med min gamla diktafon är bättre än en mp3-spelare. De klarar ju inte av att man sjunger för full hals.. bara sprakar och håller på. Nu hoppas jag bara att den funkar bra för ändamålet, som alltså är att spela in mina sånglektioner. Kanske får köpa några extra skivor på tradera så småningom också.

Fan va min mage tycker att jag e dum i huvet som drack alkohol. Det roliga med det är att när jag tänker på bakismagar så tänker jag på Magnus härenstam i vadarstövlar, sydväst och gummiraka och det är ju ganska skoj. För alla er som bara tycker att jag är konstig nu så rekomenderar jag att lyssna på "Verkmästarn i magen".


Min nya dator

Photo-0696.jpg 

Här är en bild på min jättefina nya dator. :D Och en bit av mitt ben och delar av mors vardagsrum kom visst med också.

Morgonminen i kvadrat

Photo-0706.jpg 

Så här såg jag ut i morse efter att jag vaknat 10 minuter tidigare och insett att jag var tvungen att rusa till jobbet. Fräsch som en nyponros kliver jag glatt ut i ljuset med kudden fortfarande fastkletad på kinden. Så j-la snygg!


På jobbet bakis som ett ägg

Alltså. Jag brukar ju inte bli speciellt bakis men det är klart att bara för att man är ute och dummar sig dan före man ska jobba så mår man som man förtjänar. Det var i alla fall väldigt roligt igår och tur är väl det. Så j-la bittert när man super sig full, har tråkigt och sen mår piss dan efter.

Det vara i alla fall kul att träffa Pommes och resten av gänget igen även om jag tycker att det var lite hastigt uppstyrt. Kaptenen ringde mig när jag var på väg till mor för att jobba på min bebisskräck igen och meddelade att vi skulle träffas 3 timmar senare.. fysiskt omöjligt då det tar typ 45 minuter från min mor och hem till min lägenhet och jag ju faktiskt hade bestämt mig för att hänga hos henne i några timmar. Hur som helst så slutade det med att jag kom 1 ½ timme sent. Själv tog jag ju, förberedd som man är, med mig en flaska Renat. Problemet var bara att eftersom allt blev så himla hastigt och lustigt så var det den enda alkoholen som fanns att dricka förutom en flaska bubbel som vi fick på hemkomstfesten. Delat på 5 personer, varav alla dricker som svampar, räckte det inte särskilt länge och det hela resulterade i att vi åkte in till stan och drack öl för pengar ingen av oss hade. Tur att Fläkten hade sitt kreditkort. Haha. Nu ljög jag faktiskt lite. Själv hade jag 300 spänn. Men när det var dags att betala så hade det redan gjorts. Jag är ju inte den som klagar om nån annan betalar, speciellt inte Fläkten, tycker han kom lite för lätt undan efter hemkomstfiaskot.


Imorgon är det sånglektion och styrelsemiddag. Det första blir förhoppningsvis givande och det andra blir troligtvis sjukt trevligt. Måste se till att öva lite när jag kommer hem ikväll. Får skita i grannarna för en gångs skull och gasta på ändå för jag känner att jag inte kan komma dit helt oövad en gång till.


Min nuvarande chef var precis inne och vi bestämde hur vi skulle göra med min arbetsförlängning. Kommer att gå ner till att jobba 60 procent och jobba på timlön istället vilket borde resultera i en lön som jag kan gå runt på och ha råd med sånglektionerna. Samtidigt kommer jag att ha tid till att faktiskt öva mellan lektionerna och förhoppningsvis även hinna träna och göra allt annat som ska hinnas med också. Det är ju synd att jobbet är så j-la tråkigt bara.


Kräkas?

Får man kräkas på människor som avslutar mail oeller sms med kramisar eller liknande fåniga uttryck. jag menar vem i verkliga livet säger kramisar? hur tänker man då? det är ju en sak om man e 14. ungdomens dumhet kan jag liksom acceptera men när man på största allvar som vuxen människa avslutar ett för övrigt helt normalt meddelande med kramisar så borde nån komma hem och kräkas på en.

annars har det inte hänt så mycket. har tillbringat hela dan i sängen framför datorn.. soft. Såg führerns elit som för övrigt var en väldigt bra film och tittar nu på Lords of Dogtown som också är lovande. Heath ledgers karaktär är slående lik jack sparrow. haha

Ser redan fram emot helgens festande i Uppsala. Enligt inbjudan fick man gärna ta med sej vänner eller ännu "gärnare" nån form av partner. Så jag har bestämt mig för att om Kumquats lyckas med konststycket att övertyga karlskroniten om att stanna hela veckan så tar jag med mej Anna och Matilda dit istället. Vi kan nog ha roligt och spilla rödvin, japanmix och halva hinkar med vatten lite här och där. Eller varför inte kräkas lite i värdparets säng. ;)

Hade en intressant trepartssession aka trekant med fröken rosa och pleotor på msn idag om allt mellan fjärtar, bröllopsmusik och telefonsex till folk som lägger till en på msn
Igår var jag på allhuset och studsade runt till reggea och SKA under några timmar. Det var kul och lite lagom. Länge sen jag studsade runt tills jag var så svettig så att hela håret e blött.

nu ska jag kolla klart på filmen. tjipp tjopp!

Ny dator, nya tider

Hej hopp! Nu sitter man här i sin säng o´ch skriver. Köpte ny dator igår efter mer än ett år utan. Om man inte räknar de 3 veckor som den gamla funkade innan jag åkte iväg till portugal. Uppgraderade mig från stationär till bärbar när jag ändå höll på. Just för tillfället surfar jag på grannens trådlösa internet. Ska väl fixa eget snart dock. Jag är för ärlig för att sno av nån annan i evigheter.

Igår var det fiskbullsmiddag hos mormor. Dags för henne att köpa hörapparat så att man slipper upprepa allt 5 ggr. Annars var det trevligt som vanligt.

I torsdags var jag på N:s 25-årsfest. Värry najs gummibajs. Sjukt kul till klockan 3 på natten. sen hem och sova.

Jobbat på min bebisskräck

image25

Jag har då bland annat jobbat på min bebisskräck i helgen. Lillkusin e så söt så det är svårt att tycka illa om honom. Det här fotot är ju f.ö fantasiskt då det ser ut som att jag inte har nån hals överhuvudtaget. haha.

Såhär vill jag vakna upp imorgonbitti.

Photo-0681.jpg
Såhär vill jag vakna upp imorgonbitti. Ja eller alltså... inte till en stökig lägenhet utan av att solen blänker i vitrindörrarna.

Kukident - för det är dina tänder värda.

DSC00484.JPG 

För det är dina tänder värda.

Pommes hittade den här fantastiska tandkrämen i Tyskland. fast till slut så bestämde hon sig för att köpa Assdent istället. assdent smakade by the way ganska äckligt dessutom. haha

B-fest när den är som bäst

Photo-0685.jpg 

Men alltså Larsson. vad gör du på golvet?

Gitarrhjälte

Photo-0621.jpg 

sjukt koncentrerad gitarrhjälte

ojojojoj

Photo-0581.jpg 

ojojojojoj.....ajajajaj

Eh... jorasåatteh..

Photo-0541.jpg 

Tour livsnjutning 2007 sista kvällen med gänget. vad kan man säga, Matilda med Pommes fritsen och tejp sjukligt bra kombo. Fantastiskt helt enkelt!

Fruktansvärt jobb

Photo-0392.jpg 

Det e ju för jävligt att man får jobba i den här miljön en gång om året.

Somna aldrig ifrån levande ljus

Photo-0284.jpg 

Då kan man nämligen få såna här stearinljusklumpar på mattan.. förutom att hela lägenheten kan brinna ner då givetvis.

Snart ett år sen

Photo-0027.jpg 

Det är snart ett år sen jag klippte av mig håret. För att vara mer exakt så är det ett år sen nästa lördag.

Bästa bilden från jobbet förra sommaren.

Photo-0399.jpg 

Sessanten och Kadetten leker i ett alldeles för stort regnställ.

Klänningsletande och klockrena kommentarer

Var ute på stan igår med Kumquats. Letade klänning till bröllopet på lördag. Fy fan va mycket fula kläder det finns just nu. Det e helt sanslöst. Allting är allmänt oformbart och flärpigt romantiskt hippieaktigt i svart/grått/vitt eller småblommigt eller kanske lite senapsgult som hänger sej kvar. Usch! Lyckades i alla fall hitta en hel drös med kläningar på Kappahl till slut. Synd att jag inte har några pengar bara så att jag bara kunde köpa en.


Det e lite intressant med Kappahl och lindex. Ibland har dom bara tantiga eller fula kläder och ibland hittar man jättemycket snyggt. Lite ojämna i formen skulle man kanske kalla dom. I alla fall när jag kom in i provrummet på kappahl och skulle hänga upp mina grejer så såg jag att det var nån som kluddrat på en lapp där inne. Ni vet den här lappen där det står hur man ska "bete sig" i omklädningsrummet typ.

Det stod i alla fall

"Jag trodde ni blev glada om jag köpte..."

sen läste jag vad det stod innan.

 "Vi blir glada om du hänger tillbaka dina provade plagg, tack."


Så j-la klockrent.. haha.. Var tvungen att ta bild på med min sunkiga mobilkamera.

image10image11


B-festen

B-festen i lördags var lyckad. alla hade tänkt efter lite. Vissa mer än andra. Själv var jag blåsfisk men skulle lika gärna ha kunnat vara en av bandmedlemmarna i Lordi. En av dom roligaste grejerna var nog när jag öppnade dörren för några gäster och de på andra sidan farstun öppnade dörren för några av sina gäster samtidigt, dom såg väldigt förvånade ut. speciellt eftersom jag öppnade dörren för björnligan.

Ikväll är det styrelsemöte och imorrn ska jag träna för första gången på 3 veckor.

Kollektivtrafiken och den näringsriktiga lunchen

Hepp! Nu har det hunnit gå en vecka utan att jag har kunnat uppbringa tillräckligt mycket kraft för att skriva nåt här. Vet inte varför. Jag kanske e inne i en låg period utan att jag själv märker det. Det händer ju ibland. Oftast märker jag det när jag bryter ihop hemma hos mamma.

I lördags sökte jag 17 jobb. Duttig! *klappar på huvet* sen satt jag hemma hos mor och tittade på melodifestivalen och surfade resten av kvällen. Resten av dagen gick åt till att springa runt på stan och hämta mina beställda tapeter, lämna tillbaka begravningsklänningen och en till som fick mej att se ut som att jag inte hade nån rumpa alls och åka till kulturama för att lämna tillbaka kostymer som skulle ha lämnats tillbaka i juni förra året. Problemet var bara att när jag väl kom dit så var det stängt. Apa! Här hade jag släpat runt på en papperskasse full med kläder i några timmar och när jag väl kommer fram så är det stängt. Det var bara att släpa hem kassen igen.


I söndags roade jag mig med att tvätta och sen åkte jag hem till mor och åt raclette. Mumma. I måndags skickade thore sms och sa att kläderna måste lämnas in omgående på vilket jag svarade att jag skulle göra det under kvällen. Så i måndagskväll satt jag i kollektivtrafiken frånklockan halv 7 till halv tio ungefär. Först från jobbet och hem och sen hemifrån till kulturama och sen tillbaka samma väg som jag kom. Kunde ju ha använt tiden till nåt bättre kanske. Menmen.


Igår var jag och kumquats ute och letade outfits till lördagens B-fest. Vi började leta efter specifika saker och kom sen hem med helt andra grejer.. haha. Men det kommer bli sjukt bra.


Ikväll e det nav som gäller och sen nana. Har varit dålig på att sova den här veckan vilket resulterat i att jag kommit försent två dar. FYYYY!


Åt idag en näringsriktig försenad lunch bestående av tunnbröd utan något på, smultron/jordgubbsyoghurt direkt ut förpackningen samt slutligen lite oreocookies. Mmm.. nyttigt. :D


RSS 2.0